IA-ȚI REVANȘA! VACCINEAZĂ-TE !

 

La Craiova MARATONUL VACCINĂRII CONTINUĂ!

 

Având în vedere rezultatele obţinute în săptămâna 10-17 mai - peste 4000 de doze administrate - Centrul de vaccinare organizat la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova îşi continuă activitatea în perioada 18-23 mai 2021, cu program zilnic 8:00 - 22:00.

 

ÎMPREUNĂ  ÎNVINGEM PANDEMIA

 

DSP DOLJ

 

 

“IA-ŢI REVANŞA! VACCINEAZĂ-TE!”

Doljul câştigă MARATONUL VACCINĂRII pe stadionul “Ion Oblemenco”! Vino între 10 şi 17 mai 2021 pe arena emblemă a Olteniei, vaccinează-te şi ia-ţi revanşa!

Doljenii sunt invitaţi să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei DOAR cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului “Ion Oblemenco”. Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu #dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înfiinţate.

Campania “Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!” este un parteneriat între Instutuţia Prefectului – Judeţul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Universitatea din Craiova, Societatea Naţională de Medicină de Familie şi Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).  

#dozadelibertate

#Craiovaînvingepandemia

#totulvafibine